Thursday, June 4, 2009

Un mongol guraliv

"Mesajul meu către români în acest moment este că ei sunt mai responsabili pentru modul în care va fi evaluată România începând din 7 iunie, decât vor fi partidele", a declarat şeful statului.
Incerc sa inteleg ce a vrut sa spuna Base:adica partidele sunt scutite de responsabilitate(ce este aia?),iar persoanele fizice sunt individual responsabile pentru ce o sa fie?
Incredibil ,cred ca Base accepta ideea ca partidele nu sunt formate din romani ,ci poate din mongoli sau extraterestrii.Seful momentan al statului sugereaza ,cu badarania-i cunoscuta,ca ei,politicienii,au facut totul in a conduce tara pe drumul cel bun,dar neamul romanesc nu s-a ridicat la inaltimea tocurilor lui Boc sau al decolteului D-nei Cocos,asa incat alesii isi pot permite sa prevesteasca dezastrul ca o trista fatalitate atrasa de prostia norodului palmas.
Gura pacatosului adevar graieste,i-as spune eu domnului prezident.Pentru a nu ma umple de jeg poate ca nu voi merge sa votez.Poate.
Dar in orice carte de istorie de peste 50 de ani ,guralivul nostru marinar va fi facut responsabil pentru perceptia mizerabila pe care occidentalii o au fata de romani ,fata de Romania.

No comments: