Friday, June 5, 2009

Singurul castig al unui esec

Razvan Lucescu pleaca la un drum nou .Pentru adevaratul microbist este un moment mult asteptat .Era prea multa infatuare ,blazare,mizerie si turca in partea finala a mandatului Piturca.
Turca si Piturca ,acestea erau atributele nationalei in ultimii doi ani de joc .Unde a disparut pofta de joc a celui poreclit Satana,ce s-a intamplat cu norocul de gambler al olteanului,de ce a devenit din ce in ce mai constipat nea Piti vom afla candva,poate atunci cand Mircea Sandu si Mitica Dragomir vor elibera definitiv ringul .
In ceasul al treisprezecelea Nasul a numit un tanar de toata isprava,ajuns pe munca si pe mintea lui in topul antrenorilor din Romania .
Razvan Lucescu este singurul castig al unei campanii esuate .
Nu ne vom califica la mondiale,dar vom avea ,dupa multi ani ,o echipa normala,fara vedete si fara fite,cu zambet si devotament,cu victorii spectaculoase si infrangeri aspre,cu scheme de Playstation 3 si gafe copilaresti, cu antrenamente deschise si antrenor la cravata, cu cercel in ureche si ambitie cazona,cu bani putini si fara conditionari,cu nationala in Ghencea si spectatori patimasi,cu tribune pline si anonimi dornici sa se afirme,cu Galamaz,cu Apostol,cu Roman,cu Mircea Lucescu undeva la peluza privind patern,cu Dan Petrescu permanent la panda, cu mentalitate de invingatori si scheme de atac,cu spirit ofensiv si mult curaj, cu fair-play si onestitate ....
Razvan Lucescu ,cel care a mers dupa meciul cu Hamburg pe linia tramvaiului 41,are nevoie doar de un dram de noroc si de suporteri,in rest stie ce are de facut.

1 comment:

bog said...

invata sa pui semnele de punctuatie unde trebuie ;)